Keni ndonjë gjë për të shitur apo per te dhënë me qira?

Shisni produktet dhe shërbimet tuaja duke postuar në faqen tone FALAS. Është më e lehtë se sa mendoni!
Fillo tani!

Telefona smartphone  te reja dhe te perdorura ne shit-ble.online 

Postime falas, faqja ku mund te gjeni gjithcka qe  po kerkoni.

Apple, Samsung, Huawei, Oppo, Motorola,Xiaomi,