Gomardare nautike per skaf

1 vit më parë   Anije dhe skafe   Durres   1 shikime Referenca: Yq9wdLwbjPX

Vendodhja: Durres

Lek ALL

Çmimi: Lek10.000 E negociueshme


Shitet gomardare nautike per terheqje me skaf e kompletuar me litare