Mobilje per ambjent banjo ne form kollone.

1 vit më parë   Mobilje dhe paisje shtepiake   Durres   33 shikimet Referenca: ZOpnel5aKBz

Vendodhja: Durres


Mobilje ne form kollone per ambjent banjo dhe jo vetem, ne ngjyr te zeze lucido. Mund te vendoset dhe sospeso nga dyshemeja. Mobilje e brendit Ikea , e pa hapur e amballazhuar. Dimensionet 35x140 cm. Ne brendesi ka ndarjet e saj me pllaka xhami.

Detaje shtese

Gjendja
i Ri