Pyetjet e shpeshta


Pyetjet e shpeshta

Si mund të vendos një reklamë?

Është shumë e lehtë për të vendosur një reklamë: klikoni në butonin "Krijo nje Post" lart djathtas.

Sa kushton reklamimi?

Publikimi i nje postimi është 100% falas në të gjithë faqen e internetit.

Nëse postoj një listë, a do të marr gjithashtu më shumë emaile të padëshiruara?

Absolutisht jo sepse adresa juaj e emailit nuk është e dukshme në faqen e internetit.

Sa kohë do të qëndrojë lista ime në faqen e internetit?

Në përgjithësi, një postim çaktivizohet automatikisht nga faqja e internetit pas 3 muajsh. Do të merrni një email një javë përpara çaktivizimit dhe një tjetër në ditën e çaktivizimit. Ju keni mundësinë t'i vendosni ato në internet në muajin në vijim duke u identifikuar në llogarinë tuaj në faqe. Pas kësaj , postimi juaj do të hiqet automatikisht përgjithmonë nga faqja e internetit.

Unë shita artikullin tim. Si mund ta fshij reklamën time?

Pasi produkti juaj të shitet ose të jepet me qira, hyni në llogarinë tuaj për të hequr postimin tuaj.