Privatsia


Privatsia

Privatësia juaj është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënies sonë me ju. Mbrojtja e privatësisë suaj është vetëm një pjesë e misionit tonë për të ofruar një mjedis të sigurt në internet. Kur përdorni faqen tonë, duke përfshirë shërbimet tona, informacioni juaj do të mbetet rreptësisht konfidencial. Kontributet e bëra në blogun tonë ose në forumin tonë janë të hapura për publikun; prandaj ju lutemi mos postoni asnjë informacion personal në marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Ne nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për këto veprime sepse është përgjegjësia juaj e vetme që të postoni përmbajtje të përshtatshme dhe të sigurt në faqen tonë. Ne nuk do të ndajmë, marrim me qira ose ndajmë informacionin tuaj me palët e treta.

Kur vizitoni faqen tonë, ne mbledhim informacion teknik rreth kompjuterit tuaj dhe mënyrës se si ju hyni në faqen tonë dhe analizojmë këto informacione si adresa e Protokollit të Internetit (IP) të kompjuterit tuaj, sistemi operativ i përdorur nga kompjuteri juaj, shfletuesi (p.sh., Chrome, Firefox, Internet Explorer ose ndonjë tjetër) që përdor kompjuteri juaj, emrin e ofruesit tuaj të shërbimit të internetit (ISP), Gjetësin e Burimeve Uniforme (URL) të faqes së internetit nga e cila keni ardhur dhe URL-në në të cilën shkoni më pas dhe metrika të caktuara operative si p.sh. sa herë përdorni faqen tonë të internetit. Ky informacion i përgjithshëm mund të përdoret për të na ndihmuar të kuptojmë më mirë se si shikohet dhe përdoret faqja jonë. Ne mund ta ndajmë këtë informacion të përgjithshëm në lidhje me faqen tonë me partnerët tanë të biznesit ose publikun e gjerë. Për shembull, ne mund të ndajmë informacionin mbi numrin e vizitorëve të përditshëm unik në faqen tonë me partnerët e mundshëm të korporatës ose t'i përdorim ato për qëllime reklamimi. Ky informacion përmban ndonjë nga të dhënat tuaja personale që mund të përdoren për t'ju kontaktuar ose për t'ju identifikuar.

Kur vendosim lidhje ose reklama në website të tjera të faqes sonë të internetit, ju lutemi vini re se ne nuk e kontrollojmë këtë lloj përmbajtjeje ose praktikash ose politikash privatësie të atyre faqeve. Ne nuk miratojmë ose nuk marrim asnjë përgjegjësi për politikat e privatësisë ose praktikat e mbledhjes së informacionit të ndonjë faqeje interneti tjetër përveç sajteve të menaxhuara Shit-ble.online.

Ne përdorim standardin më të lartë të sigurisë në dispozicion për të mbrojtur informacionin tuaj të identifikueshëm në tranzit tek ne. Të gjitha të dhënat e ruajtura në serverët tanë mbrohen nga një firewall i sigurt për përdorimet e  paautorizuar ose aktivitet te mos të ndodhë. Edhe pse ne bëjmë çdo përpjekje për të mbrojtur informacionin tuaj personal kundër humbjes, keqpërdorimit ose ndryshimit nga palët e treta, ju duhet të jeni të vetëdijshëm se ekziston gjithmonë rreziku që qëllimet e ulëta të arrijnë të gjejnë një mënyrë për të penguar sistemin tonë të sigurisë ose që transmetimet e internetit mund të jenë i përgjuar.

Ne rezervojmë të drejtën, pa paralajmërim, për të ndryshuar, modifikuar, shtuar ose hequr pjesë të Politikës sonë të Privatësisë në çdo kohë dhe kohë pas kohe. Këto ndryshime do të publikohen në faqen tonë të internetit. Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ju pranoni të gjitha kushtet e politikës sonë të privatësisë. Përdorimi i vazhdueshëm i kësaj faqeje interneti përbën marrëveshjen tuaj të vazhdueshme me këto kushte. Nëse nuk jeni dakord me kushtet e politikës sonë të privatësisë, duhet të ndaloni së përdoruri faqen tonë të internetit.