Pompa hidraulike Linde

1 vit më parë   Anije dhe skafe   Durres   1 shikime Referenca: 5xYRdG7dDzO

Vendodhja: Durres

Lek ALL

Çmimi: Lek730.000 E negociueshme


Pompa hidraulike me pistona variabel, 105 litra, Linde! 2 Pompa hidraulike Linde HPV105-02-0000
te dhenat e Pompes :
https://www.lifcohydraulics.com/SpecFiles/Catalogs/Linde-(HPV-02)-Variable-Pump-for-closed-loop-circuit.pdf
Pompe e lindur per Eskavator, Secila e pajisur me pompe ndihmuese ne fllanxhen mbrapa per nje lidhje shtese si pistonit per rregullimin e telit ne tamburin e vinxhit por edhe mjetet bujqsore dhe te industrise se ndryshme ku kto pompa aplikohen.pompat kane dhe mundesin te lidhe ne seri per nje fuqi te dyifisht .
Kto pompa jane te kompletuara dhe kane mundesin e komandimit elektrohidraulik-mekanohidraulik dhe hidraulik. Funksioni cut-off i ketyre pompave ben te mundur qarkullimin. e vajit ne sasi te vogel duke mbajtur nje presion gati te azeruar dhe ballancimin e temperature se vajit perben
nje avantazh ne ruajtjen ne vite te pompes .
Kualitet pompe gjermane Linde
https://www.lifcohydraulics.com/SpecFiles/Catalogs/Linde-(HPV-02)-Variable-Pump-for-closed-loop-circuit.pdf