Pompe presioni vaji hidraulike per vinxh anije - Marka ATOS

1 vit më parë   Anije dhe skafe   Durres   1 shikime Referenca: 61YQdJ2dOGp

Vendodhja: Durres

Lek ALL

Çmimi: Lek120.000 E negociueshme


Shitet Pompa per vinxh anije peshkimi
Pomp hidraulike me pistona assiale Marka Atos : modeli PVPC-LQZ
1) Rrotullim ne sens orar
2) cilindrata 29 cm3
3)Presioni 280-350 bar
4)Punimi ne 600-3000 xhiro ne minute
me Valvol kontrolli